Ponuda

Slanina od crne slavonske svinje

kn  -  60,00/1kom

EUR  -  7,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Prodajemo slaninu od CRNE slavonske svinje. U ponudi je dimljena i nedimljena slanina. Težina pakiranja varira od 200-300g, pa shodno tome varira i cijena koja iznosi od 50-70kn.

Govorimo:

Opis

Meat The King d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla. Naša poslovna zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji koji su svi zajedno predani istom cilju – stvoriti ukusan i zdrav finalni proizvod.

Višegodišnje iskustvo u proizvodnji i preradi te stručnost i posebna posvećenost odležavanju mesa, uz moderan pristup poslovanju, rezultiraju odličnom suradnjom s vodećim hrvatskim restoranima i kontinuiranim povećanjem broja zadovoljnih kupaca.

Stalna edukacija te praćenje svjetskih i domaćih trendova naša su svakodnevnica, a svoju poslovnu filozofiju gradimo na proaktivnom pristupu i komunikaciji u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva naših potrošača.

Primjenom optimalnog sustava “od farme do stola”, koji garantira sve higijenske i kvalitetne uvjete, naše svježe ili odležano meso i suhomesnati proizvodi svakodnevno se dostavljaju u restorane ili vaš dom.

Uz kvalitetu, veliku pažnju usmjeravamo i na vizualni identitet našeg brenda koji je jedinstven i prepoznatljiv. U našim elegantnim i praktičnim pakiranjima koja odišu elegancijom, nalaze se najslasniji komadi mesa od crne slavonske svinje, baby beef i dry age odrezaka.

Želimo se zahvaliti svim dosadašnjim kupcima koji su nam ukazali povjerenje i interes te obećati daljni razvoj i kvalitetu.

Meat The King shop u Prisavlju 2 ( Boćarski dom) otvoren je radnim danom od 10:00 do 19:00 i subotom od 10:00 do 14:00

U ponudi možete očekivati cjelokupni asortiman od svježeg mesa, odležanih odrezaka i suhomesnatih proizvoda u posebno prilagođenim i jedinstvenim pakiranjima.

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš Meat The King tim!

Burza hrane preporučuje

Panceta

ISTARSKA PANCETA

120,00 kn/kg

Pršut

ISTARSKI PRŠUT

180,00 kn/kg

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice