Ponuda

Plate

kn  -  1,00/1kom

EUR  -  0,13 /1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Zagrebački dućan Grga Čvarak nudi proizvode od oko stotinu obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava diljem Hrvatske. Osim što su poznati po tome da su svakog svog dobavljača hrane provjerili posjetom na njihovo gospodarstvo, već se zna da je kupcima omiljena njihova plata s domaćim mesnim prerađevinama, domaćim sirom i ostalim proizvodima. Veličina i cijena dogovara se s kupcem. Neka vaše slavlje bude još veselije uz ove delikatese. Dostava po dogovoru i ovisna o količni.

Govorimo:

Opis

Specijalizirana trgovina Grga Čvarak nudi zdravu i domaću hranu iz svih dijelova Hrvatske koja se ne može naći u klasičnim trgovinama.

Početna filozofija koju i danas slijede bila je steći odanost kupaca uz bogatu ponudu vrhunskih proizvoda. Zahvaljujući takvoj poslovnoj strategiji, trgovina koja ima koncept 'tržnice u malom', danas nudi proizvode isključivo hrvatskih proizvođača uz naglasak na zdravom i svježem.

U ponudi se nalazi, osim povrća, voća, žitarica, raznih vrsta kruha, svježeg sira i mlijeka, isključivo svježe ekološko meso: piletina, puretina, patke, guske, janjetina, odojak i teletina, ali i delikatesni suhomesnati proizvodi.

Kolače i torte mogu kupiti dijabetičari i ljudi koji pate od celijakije a plate koje kreiraju za svoje klijente mogu biti i u vegetarijanskoj i veganskoj verziji. Oni koji sami žele mijesiti svoj kruh, kod Grge Čvarka mogu naći i razne vrste ekološkog brašna mljevenog na kamenom mlinu.

Proizvodi njihovih dobavljača nemaju aditiva i konzervansa te su sinonim za pravi, tradicionalni, autohtoni proizvod.

Fino, zdravo, domaće!