Ponuda

Babić - Plavina 0,75 L MasVin, crveno vino EKO

kn  -  80,00/1kom

EUR  -  10 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zadarska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Crveno vino autohtonih hrvatskih sorti Babić i Plavina svojstvene za dalmatinski krš. Zbog ugodnih i specifičnih sortnih aroma, idealno upotpunjuje sve prigode.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Poljoprivredna zadruga ''Maslina i vino'' značajniji je u Hrvatskoj ekološki proizvođač vrhunskih i kvalitetnih vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja (EDM ulja) i smokava.

U ponudi imamo dvije linije premium EDM ulja: blažih (light selection) i pikantnijih nota (strong selection). Obje linije nastale su sljubljivanjem sorti te su višestruki šampioni na državnoj i međunarodnoj razini i prva u RH odlikovana Halal certifikatom.

U našem vinskom asortimanu raspolažemo s deset različitih linija vina koja su ovjenčana visokim priznanjima na raznim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima (između ostalih i Decanter u Londonu).

Kroz proizvode koji se njeguju i proizvode isključivo na našem dalmatinskom kršu i u našoj Zadruzi, pružamo izvorni doživljaj zadarskog i ravnokotarskog podneblja.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Gamé 2014. crno kvalitetno vino 1L

18,00 kn/kom

Crna vina

Gamé 2012. crno kvalitetno vino 1L

20,00 kn/kom

Bijela vina

Rajnski Rizling 2018

30,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice