Ponuda

Kantarion

kn  -  35,00/1kom

EUR  -  4,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Dubrovačko-neretvanska

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Kantarion uvrštavamo u kopnene trajnice koje rastu do visine 70 cm. Prepoznajemo ga po malenim žutim cvjetovima iz kojih prilikom prešanja izlazi crveno ulje. Cvate uglavnom tijekom ljetnih mjeseci, a raste u čitavoj srednjoj Europi.

Kantarionovo ulje odličan je izbor kao lijek za kožne probleme, zbog toga što djeluje antibakterijski, rane će brže zacjeljivati dok možete i liječiti opekotine prvog stupnja. Može se primjenjivati na vanjski i unutarnji način upotrebe, a posebice je pogodan za probleme sa ženskim zdravljem. Značajna je njegova primjena i pomoć kod stanja kao što su depresija i anksioznost jer je kantarion prirodni antidepresiv. Dokazana je učinkovitost ulja gospine trave u liječenju i saniranju upale mišića i živaca, reume, išijasa i gihta. Potiče cirkulaciju i upotrebljava za opuštanje ili sportske masaže. Kod njege kože lica, ulje će pomoći u liječenju akni i prištića, ali i u liječenju ožiljaka i mrlja na licu.

Govorimo:

Opis

Na samom početku poluotoka Pelješca, daleko od gradske gužve, možete posjetiti oazu ručno rađenih domaćih delicija u našem etno ambijentu. Natura Dalmatia i OPG Đuračić nude vam domaće delicije - likere, rakije, suhe smokve, arancine, bruštulane mjendule, domaće džemove i ekstra djevičansko maslinovo ulje. Također imamo i prirodne kozmetičke proizvode napravljene od maslinovog ulja, eteričnih ulja lavande, ružmarina, kadulje i lovora.

Nalazimo se u Hodilju, tri kilometra od povijesnog grada Stona i 50 km od Dubrovnika.

Kad dođete na naš posjed, možete posjetiti našu etno kolekciju uporabnih predmeta u našem autentičnom interijeru i kušati domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje lokalne vrste - oblica.

Pored degustacije maslinovog ulja, možete kušati i kupiti likere, rakije, suhe smokve, arancine (kandirane kore naranče), bruštulane mjendule i druge domaće proizvode. Želimo podijeliti s vama naše proizvode, uzgojene i pripremljene s puno ljubavi i njege, imajući u vidu i visoku kvalitetu i vaše zdravlje. Također nudimo mogućnost organiziranja radionica na kojima možete naučiti kako proizvoditi prirodnu kozmetiku.

Burza hrane preporučuje

Ulje repice

Ulje repice

1,00 kn/L

Maslinovo ulje

LASTOVSKO MASLINOVO ULJE

70,00 kn/L