Ponuda

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

eur  -  2,65/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

50,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

''KOGUTEX Tjestenine '' d.o.o. proizvodi dvije vrste mlinaca, zagorski mlinci 500gr i rustikalni mlinci 500gr.

Uz zagorske mlince, proizvodimo od 2018. g još jednu vrstu ručno rađenih mlinaca- Rustikalni mlinci 500gr KOGUTEX. To su mlinci od specijalne mješavine brašna, bijelo glatko brašno, heljdino brašno, pirove posije (mekinje), sol i voda. Proizvod je dugo i pomno razvijan uz pomoć nutricionista i savjeta iz Prehrambeno biotehnološkog fakulteta iz Zagreba, sve dok nije utvđena idealna receptura, te obavljena prva organoleptička analiza. Rustikalni mlinci najmjenjeni su poglavito za nutricionistički osvještene kupce, koji traže proizvode sa više ugljikohidrata i bjelančevina, a sa smanjenim udjelom glutena. Ciljano su najmjenjeni specijaliziranim trgovinama domaćim proizvodima, i trgovinama zdrave hrane. Proizvoed je cjenovno višljeg ranga zbog veće cijene sirovina, no namjenjen je za ciljanu skupinu potrošaća. Sirovine koje se koriste za dobivanje ovog proizvoda su 100% hrvatske, sa EKO certfikatima, OPG Roland Bakal, dobavljač heljde i pira iz vlastitog uzgoja, dok je bijelo glatko brašno tip 550 iz hrvatske pšenice renomiranih mlinova. Dosadašnje iskustvo, te povratne informacije sa tržišta su vrlo pozitivne, posebice iz regije većih gradova, gdje ih imamo u ponudi od prvog dana upravo zbog prisustva kupaca koji traže proizvode bogatije nutricionističke vrijednosti, a svakako prate trendove.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Poduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće. 2016. godine osnovana je tvrtka - kćer KOGUTEX Tjestenine doo koja se odvaja od trgovačke djelatnosti tvrtke KOGUTEX doo, te preuzima i nastavlja sa radom proizvodnje Zagorskih mlinaca a u budućnosti će se spomenuta tvrtka početi baviti i proizvodnjom sušene tjestenine, te prehrambenim proizvodima. Tvrtka KOGUTEX Tjestenine doo je certificirani proizvođač zagorskih mlinaca od stane certifikacijskog tijela Bureau Veritas Croatia d.o.o. Vodeći smo proizvođać ovog specifično ručno rađenog proizvoda sa kapacitetom proizvodnje od gotovo preko 220 tona zagorskih mlinaca tokom kalendarske godine. Uz tržište RH, izvozimo i na tržišta i drugih članica EU:

Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu. Djelatnost naše tvrtke je proizvodnja Zagorskih mlinaca, proizvoda Zaštičenog oznakom zemljopisnog podrijetla na nivou EU i znaka Hrvatske kvalitete od strane HGK. U proizvodnom pogonu zapošljavamo 17 stručno osposobljenih djelatnica. Na raspolaganju nam je vlastita logistika (skladište, teretna vozila, viličar), a imamo i nekoliko partnera u transportu, stoga od primitka narudžbe robu isporučujemo unutar 72 sata bilo gdje u HR.

Danas poslujemo u sustavu sa obje tvrtke na 5 lokacija: trgovine u Konjšćini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Bedenici, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.

Gdje možete kupiti KOGUTEX mlince?

- KONZUM

- NTL d.o.o.

- Gavranović d.o.o.

- Decentia d.o.o.

- Velpro Centri

- Cedekap d.o.o.

- Metro

- KTC

- Stridon Promet

- TC Dandy

- MiP Sisak

- Prehrana trgovina d.d.

- Market Mateković Visoko

- Branka d.o.o. Varaždin

- Jagoda trgovina Zg

- Agrodalm d.o.o.

- Magnificus promet Ščitarjevo

- Sara trgovina Zagreb

- Trgostil Donja Stubica

- TP Varaždin

- Vrutak d.o.o.

- Dado Slunj

- Strahinjčica d.o.o.

- Oregon d.o.o. Rijeka

- MPS Hotnja

- VITO d.o.o. Koprivnica

- Madis d.o.o. Križevci

- Čokoland d.o.o.

- Stanić Diskonti d.o.o.

- Pipo trgovine Perutnine Ptuj

- Mesnice Kudelić

- Mesnice KIŠ

- Slavonski Dalmatinac trgovina Crikvenica

Burza hrane preporučuje

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom