Ponuda

Pačja mast, 600g

eur  -  13,27/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Tekuće zlato napravljeno od 100% prirodno uzgojenih pataka. Koristite je za prženje omiljenih komada mesa ili povrća do nevjerojatne hrskavosti i pronađite svoju novu najdražu mast za kuhanje!

Uvjeti čuvanja: Na sobnoj temperaturi, topljena pačja mast se nalazi u tekućem stanju, stoga je preporučljivo držati je na hladnom mjestu radi lakšeg rukovanja.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 hektara poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu koje zatim koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu. Perad uzgajamo ekstenzivnim načinom uzgoja, odnosno na farmama otvorenog tipa u njhovom prirodnom okruženju, kako su to nekad činili naši stari. U sklopu farme su iskopane vodene lagune kroz koje protječe lokalna rijeka Plitvica i na taj način neprestano opskrbljuje perad svježom, pitkom vodom. Uz to, vodene lagune pružaju patkama i guskama mogućnost za njihovu glavnu aktivnost - kupanje i ronjenje, čime dodatno jačaju svoje mišiće i daju meso iznimne kvalitete.

Meso peradi obrađujemo u vlastitoj klaonici, u sklopu koje smo otvorili i pogon za preradu mesa i proizvodnju mesnih prerađevina, pri čemu koristimo isključivo sirovine domaćih dobavljača.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Rozinjola 1l

30,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom