Ponuda

Ulje sjemenki grožđa 30mL

kn  -  150,00/1kom

EUR  -  18,75 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

DOPO DROPO blend – najbolje od ulja bijelih i crvenih sorti

Hladno prešano ulje sjemenki grožđa (Oleum Vitis Vinifera) je visokovrijedno jestivo ulje koje sadrži niz iznimno blagotvornih bioaktivnih tvari za ljudski organizam neovisno da li se koristi u gastronomske ili kozmetičke svrhe, teksturom je jedno od najfinijih ulja, a bojom je u nijansama zelenkaste, žute i svijetlo smeđe ovisno o vrsti grožđa od kojeg potječe.

U kozmetici je odlično za njegu svih tipova kože, no posebno je pogodno za njegu masne i mješovite kože, brzo se upija, daje svilenkasti osjećaj i ne ostavlja masni trag na koži, balansira lučenje sebuma, korisno je kod celulita, proširenih i ispucalih kapilara i proširenih pora na koži te smanjuje crvenilo kože i akne. Obnavlja vrhove kose, potiče rast gušće, duže i mekše kose te joj daje sjaj. Budući da dobro prodire u kožu primjenjuje se i u aromaterapiji.

Ovo ulje predstavlja blend ulja dobivenih dominantno od sorti Merlot i Malvazija, a kako bi se osigurala optimalna količina polifenola i fitosterola. Ulje dobiveno od sjemenki sorte Merlot ima veći sadržaj polifenola, dok ulje sjemenki grožđa sorte Malvazija ima veći sadržaj fitosterola. Ulja bogata polifenolima imaju anti-age svojstva, posebice kad je riječ o djelovanju protiv učinaka stresa uzrokovanog UV zrakama, dok fitosteroli na kožu djeluju emolijentno (omekšavaju kožu), stvaraju zaštitni film preko kože i time sprječavaju gubitak vlage (okluzija), a korisni su i u njezi masne kože.

Burza hrane preporučuje

Dodatak prehrani

CBD Kapi 15 % 10 Ml

390,00 kn/kom

Slastice i kolači

KUKI keks sa zobenim pahuljicama i brusnicom (handmade)

60,00 kn/kg

Dodatak prehrani

PROTEINSKI PRAH BUČINIH SJEMENKI (250g)

50,00 kn/kom

Grickalice

BUČINE SJEMENKE organske (100g)

10,00 kn/kom