Ponuda

Cvijet kamilice, 100 g

eur  -  3,30/1kom

HRK  -  24,86 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Kamilica! Najpoznatiji te ujedno i najstariji lijek narodne medicine i omiljena „medicina“ naših baka! Nezaobilazna biljka u modernoj, znanstveno utemeljnoj medicini! Obavezna i redovna namirnica svakog domaćinstva i svake „kućne ljekarne“. Kamilica se najčešće upotrebljava kao čaj. Ona djeluje umirujuće, protuupalno te ima čak i blago antialergijsko djelovanje. Osim u čaju, kamilicu možemo koristiti za opuštajuće kupke, kao pomoć bebama kada pate od grčeva za masiranje trbuščića, za ublažavanje dermatoloških problema i opeklina, za obloge kako bi se ublažila bol od uboda insekta, ublažavanje menstrualnih tegoba… Šalica čaja od kamilice, navečer prije spavanja, pomaže u relaksaciji, otpuštanju stresa nakupljenog tijekom dana iz našeg organizma te pridonosi boljem snu.

Govorimo:

Proizvođač

OPG Davor Špoljar
OPG

Terezino Polje 116a
Lukač 33406
Hrvatska
Virovitičko-podravska

davor.spoljar@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

OPG DAVOR ŠPOLJAR bavi se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, uzgojem tikve golice i ljekovitog bilja - kamilice.

Najveći dio proizvedenih koštica iz tikve golice plasiramo na tržištu zapadne Europe.

Jedan dio koštica prerađuje se u bučino ulje.

Bučino ulje proizvodi se na dva načina: hladnih prešanjem ili toplim prešanjem te hladno prešano i toplo prešano bučino ulje imamo u svojoj ponudi.

Osim ulja u ponudi imamo i koštice - prirodne ili pržene slane. Također imamo za ponuditi i namaz od bučinih sjemenki s bučinim uljem.

Za sva pitanja koja imate u vezi bučinog ulja ili bilo kojeg drugog područja spremni smo Vam u svakom trenutku biti na usluzi.

Vaš OPG DAVOR ŠPOLJAR