Ponuda

Barrel aged gin 0.5

eur  -  46,45/1kom

HRK  -  349,98 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Gin koji je godinu dana odležavao u slavonskim hrastovim bačvama i poprimio je njihovu boju. Punina okusa i neodoljiva aroma dima mazit će nepca svih ljubitelja žestoke kapljice. Gin dolazi u custom made drvenoj kutiji.

Začini: Borovica, korijander, hibiskus, menta, ružmarin, anđelika, cimet, papar, naranča, limun, klinčić, lovorov list, bazga, dud i vinova loza.

Govorimo:

Opis

Mala destilerija s velikim planovima. Destilacijom alkohola i slavonskih začina želimo svima prenijeti iskustvo tradicije, ali na moderan način.

Destilerija u srcu Slavonije

U studenom 2020. otvorena je destilerija Craft spirits, a u ožujku 2021. je proizveden prvi gin. Smještena u Kaptolu, srcu Slavonije, na granici s Parkom prirode Papuk, destilerija ima za cilj proizvoditi dvije vrste gina – London dry i barrel aged i kroz njihovu promociju dočarati ljudima slavonske ljepote i okuse.

Ravno iz slavonskih šuma

Baza za izradu gina je borovica, a naša dolazi iz slavonskih šuma. Savršeno ju nadopunjuje još nekoliko sastojaka karakterističnih za naše podneblje – crni dud, bazga i vinova loza, a poseban okus daje i prirodna izvorska voda s Papuka.

Ljubav prema ginu

Ideja o destileriji rodila se i realizirala u jeku pandemije koronavirusa. Unatoč sigurnim poslovima u području digitalnog marketinga i prava, odlučili smo ih ostaviti i upustiti se u privatnu avanturu. Od ljubavi prema ginu, bila je veća samo ona prema rodnom mjestu. Život u stanu na 14. katu jednog zagrebačkog nebodera odlučili smo zamijeniti životom u općini u kojoj stanovnike ujutro budi cvrkut ptica, u kojoj ljudi obrađuju svoju zemlju, u kojoj svatko svakoga zna i podupire, u kojoj su neboderi samo dječje igračke.

Restaurirane drvene bačve

Za odležavanje barrel aged gina koristimo restaurirane drvene bačve od slavonskog hrasta, otkupljene od domaćih ljudi.

Budite slobodni kontaktirati nas na:

Telefon:

+385 99 785 8146 Mihovil

+385 99 799 6072 Iva

e-mail: craft.spirits@outlook.com

Burza hrane preporučuje

Šljivovica

Rakija od šljive 1l

11,95 eur/kom

Roze vina

Pinot bijeli - rinfuza

2,65 eur/L

Biska

Biska

17,12 eur/L