Ponuda

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

eur  -  27,00/1kg

Država

Slovenija

Regija

Jugoistočna Slovenija

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

50 km

MODRI VRAT d.o.o. upisan je u popis odobrenih objekata u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla kod Europske komisije kao; uzgojni (SI 11R01), reprodukcijski (SI 11 ST02) i selekcijski centar ili valionica (SI 11V03). Put od jaja do gotovog jela je siguran i kontroliran.

Radi se o nojevim jajima iz slobodnog uzgoja. Glavna hrana nojevima je pašnja trave ljeti, a sijeno zimi. Radimo vlastitu pripreme hrane od žitarica bez antibiotika. Nojeva farma nalazi se u selu Jereslavec u okolici Brežica (35 km od Zagreba).

Nojevo jaje je kralj među jajima. Jaje je namirnica bogata s nutritivnom i kulinarskom vrijednošću. Njegova vrijednost je i biološka jer je jaje bogat izvor esencijalnih nutrijenata koji su prijeko potrebni za normalno funkcioniranje organizma.

Nojevo jaje u prosjeku teži 1,5 kg, a njegov sadržaj odgovara 20 – 25 kokošjih jaja. Od nojevog jaja možete pripremati sve specijalitete kao s kokošjim jajima (na primjer jaje na oko, omlet, palačinke, tjestenine, …). Ljusku od jajeta možete koristiti kao ukras ili dekorativno posudu.

Svako jaje pakirano je u dizajniranoj kartonskoj kutiji te tako može biti i namijenjen kao poklon.

Nojeva jaja su dostupna od ožujka do rujna.

** Besplatna dostava za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju za iznos kupnje iznad 90 eur. Za kupnju manju od 90 eur trošak dostave je 3,9 eur.

Govorimo:
Certifikati: HACCP