Ponuda

Mladi kozji sir

eur  -  25,00/1kg

Država

Hrvatska

Dostupna količina

500 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Tekstura kozjeg sira je mekana i osjetljiva, a među najznačajnijim prednostima ovog proizvoda je nizak udio laktoze te istovremeno visok udio minerala.

Govorimo:

Proizvođač

RANČ LETEC
Trgovačko društvo

Donji Draganac 108
Čazma 43240
Hrvatska

letecigor@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ranč se rasprostire na 200 ha i pored uzgoja jelena, svinja i tova junadi bavimo se i poljoprivrednom proizvodnjom. Prvih godina od osnivanja isključivo se investiralo u nabavu zemljišta, obradu istoga i pretvaranje u pregonske pašnjake za jelene te obrađivanje površina za sjetvu različitih kultura. U proteklih 10 godina također se puno investiralo u uvoz prakse, znanja i tehnologije sa Novog Zelanda. Tvrtka i dalje ulaže u razvoj, radi se na povećanju obradivih površina kao i na unaprjeđenju tehnologije.

Vizija razvoja ranča ide u smjeru uzgoja jelena tj. matičnog stada za proizvodnju i preradu mesa. U Republici Hrvatskoj ne postoji velik broj uzgajivača jelena zato slobodno možemo reći da je ta djelatnost još u povojima. Naprotiv potražnja za jelenjim mesom je velika uEU, posebice Njemačkoj, gdje se meso većinom uvozi iz Novog Zelanda. Pošto potraživanje kao i tržište jelenjeg mesa u EU postoji već desetljećima, smatramo da iz Hrvatske možemo biti puno konkurentniji nego uvoz iz Novog Zealanda. Trenutačno jelenje meso u manjim količinama možemo ponuditi i hrvatskom tržištu.

Bavimo se i proizvodnjom žitarica heljde i pira.

Farmerski uzgoj jelenske divljači.

Farma jelena u srcu prirode.

Burza hrane preporučuje

Ovčji sir

Ovčji sir

10,00 eur/kom

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Kozji sir

Meki kozji sir

13,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg