Ponuda

Jogurt od kozjeg mlijeka

eur  -  2,43/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Jedna koza dnevno može proizvesti najviše do 4,5 litre mlijeka. Kozji proizvodi dijele zajedničke benefite proizašle iz kozjeg mlijeka, iznimno zdrave namirnice prikladne za sve ukuse. Budući da je mlijeko i posljedično jogurt, sirutka te sirevi lako probavljivo, ovi su proizvodi jako popularni među ljubiteljima sira i pogotovo onima koji teško podnose kravlje sireve.

Pakiranje jogurta u bocama od 0,5 L. Količine po dogovoru

Govorimo:

Proizvođač

RANČ LETEC
Trgovačko društvo

Donji Draganac 108
Čazma 43240
Hrvatska

letecigor@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ranč se rasprostire na 200 ha i pored uzgoja jelena, svinja i tova junadi bavimo se i poljoprivrednom proizvodnjom. Prvih godina od osnivanja isključivo se investiralo u nabavu zemljišta, obradu istoga i pretvaranje u pregonske pašnjake za jelene te obrađivanje površina za sjetvu različitih kultura. U proteklih 10 godina također se puno investiralo u uvoz prakse, znanja i tehnologije sa Novog Zelanda. Tvrtka i dalje ulaže u razvoj, radi se na povećanju obradivih površina kao i na unaprjeđenju tehnologije.

Vizija razvoja ranča ide u smjeru uzgoja jelena tj. matičnog stada za proizvodnju i preradu mesa. U Republici Hrvatskoj ne postoji velik broj uzgajivača jelena zato slobodno možemo reći da je ta djelatnost još u povojima. Naprotiv potražnja za jelenjim mesom je velika uEU, posebice Njemačkoj, gdje se meso većinom uvozi iz Novog Zelanda. Pošto potraživanje kao i tržište jelenjeg mesa u EU postoji već desetljećima, smatramo da iz Hrvatske možemo biti puno konkurentniji nego uvoz iz Novog Zealanda. Trenutačno jelenje meso u manjim količinama možemo ponuditi i hrvatskom tržištu.

Bavimo se i proizvodnjom žitarica heljde i pira.

Farmerski uzgoj jelenske divljači.

Farma jelena u srcu prirode.