Ponuda

Heljda snack s kukuruzom

eur  -  2,65/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Brand KOGUTEX prateći aktualne snack trendove proširuje svoj asortiman proizvoda, uz već svima najpoznatije Zagorske mlince, novost je Heljda snack sa kukuruzom, jedinstveni proizvod na tržištu - suha grickalica od ekspandiranog zrna heljde i kukuruza, BEZ glutena, BEZ šećera, BEZ dodanih aroma, prikladno za Vegane. Heljda snack posebno će oduševiti one kojima je grickalica nezaobilazni dio obroka u bilo koje doba dana.

Grickalica je prikladna i dodatno za konzumaciju uz sirni namaz, med, lino ladu ili bilo kakav drugi namaz ili umak, recimo tortilja umak ... uistinu su mogućnosti konzumacije bez granica !

Važno je za spomenuti da su sve sirovine za ovaj proizvod iz Hrvatske. Dolazi u atraktivnom pakiranju od 70g, a u jednom transportnom pakiranju nalazi se 20 pakovina. Rok trajanja proizvoda je godinu dana. Ambijentalni uvjeti čuvanja i skladištenja 5-30 C, tamno, suho i prozračno mjesto.

Govorimo:

Opis

Poduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće. 2016. godine osnovana je tvrtka - kćer KOGUTEX Tjestenine doo koja se odvaja od trgovačke djelatnosti tvrtke KOGUTEX doo, te preuzima i nastavlja sa radom proizvodnje Zagorskih mlinaca a u budućnosti će se spomenuta tvrtka početi baviti i proizvodnjom sušene tjestenine, te prehrambenim proizvodima. Tvrtka KOGUTEX Tjestenine doo je certificirani proizvođač zagorskih mlinaca od stane certifikacijskog tijela Bureau Veritas Croatia d.o.o. Vodeći smo proizvođać ovog specifično ručno rađenog proizvoda sa kapacitetom proizvodnje od gotovo preko 220 tona zagorskih mlinaca tokom kalendarske godine. Uz tržište RH, izvozimo i na tržišta i drugih članica EU:

Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu. Djelatnost naše tvrtke je proizvodnja Zagorskih mlinaca, proizvoda Zaštičenog oznakom zemljopisnog podrijetla na nivou EU i znaka Hrvatske kvalitete od strane HGK. U proizvodnom pogonu zapošljavamo 17 stručno osposobljenih djelatnica. Na raspolaganju nam je vlastita logistika (skladište, teretna vozila, viličar), a imamo i nekoliko partnera u transportu, stoga od primitka narudžbe robu isporučujemo unutar 72 sata bilo gdje u HR.

Danas poslujemo u sustavu sa obje tvrtke na 5 lokacija: trgovine u Konjšćini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Bedenici, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.

Gdje možete kupiti KOGUTEX mlince?

- KONZUM

- NTL d.o.o.

- Gavranović d.o.o.

- Decentia d.o.o.

- Velpro Centri

- Cedekap d.o.o.

- Metro

- KTC

- Stridon Promet

- TC Dandy

- MiP Sisak

- Prehrana trgovina d.d.

- Market Mateković Visoko

- Branka d.o.o. Varaždin

- Jagoda trgovina Zg

- Agrodalm d.o.o.

- Magnificus promet Ščitarjevo

- Sara trgovina Zagreb

- Trgostil Donja Stubica

- TP Varaždin

- Vrutak d.o.o.

- Dado Slunj

- Strahinjčica d.o.o.

- Oregon d.o.o. Rijeka

- MPS Hotnja

- VITO d.o.o. Koprivnica

- Madis d.o.o. Križevci

- Čokoland d.o.o.

- Stanić Diskonti d.o.o.

- Pipo trgovine Perutnine Ptuj

- Mesnice Kudelić

- Mesnice KIŠ

- Slavonski Dalmatinac trgovina Crikvenica

Burza hrane preporučuje

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 1 kg

90,00 eur/kg

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom