Bezglutenska Kaša - Savršen Doručak

14.02.2024

Savršena Harmonija Okusa i Zdravlja

Probiotici koji su nužni za pravilan razvoj crijevne mikroflore neophodna su hrana našim “dobrim bakterijama”. Probiotike možemo pronaći u kvalitetnoj, vlaknastoj i nutritivno bogatoj hrani – konkretno pravilno izbalansiranoj prehrani!

Bezglutenske kaše za djecu, sportaše i radno aktivne, POGLEDAJ VIŠE.

Vlakna jabuke, rogač, teff, badem, zob i slične namjernice djeluju blagotvorno na naša crijeva, stimuliraju njihovu peristaltiku i kvalitetna su hrana za prijateljske bakterije. Smanjuju osjećaj napuhnutosti i doprinose osjećaju sitosti. Uz pomoć njih pomažemo dobrim bakterijama da se nastane na stijenkama crijeva i naprave kvalitetan balans između njih i onih lošijih bakterija. Dobre bakterije, potpomognute probioticima, proizvode kratkolančane masne kiseline (SCFA) kao što su propionat, butirat te posljedično dovode do smanjivanja pH vrijednosti u crijevima. Time postižemo jačanje zdrave crijevne mikroflore, jačanje stijenke crijeva, smanjenje upalnih bolesti crijeva I reguliranje probave, povećanje apsorpcije mikroelemenata te jačanje imunosnog sustava u cijelini!

Zašto ih ne bismo uvrstili u našu svakodnevnu prehranu?

Bezglutenska kaša odlično je rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.

Proteini u kaši pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti. 

Bezglutenska kaša se može koristiti u mlijeku, kokosovoj vodi, voćnom soku ili jogurtu. Također je ukusna za kombiniranje sa svježim ili smrznutim voćem. Rezultat njene konzumacije je osjećaj sitosti dugo vremena!


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Sadnice

Sladni Agar

7,50 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Med od suncokreta

MED SUNCOKRET 900g

10,00 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom