Sisački sajam cvijeća

16.04.2019

„ SISAK – EUROPSKI GRAD SPORTA“, tema je ovogodišnjeg Sajma cvijeća u organizaciji Grada Siska, Doma kulture KKV i TZG Siska.

Tradicionalna gradska cvjetna manifestacija održavat će se od 6. do 12. svibnja na prostoru Šetališta Vladimira Nazora.
Na Sajmu mogu sudjelovati floristi, hortikulturisti, proizvođači i prodavači rukotvorina i prehrambenih proizvoda.
Najdugovječnija gradska manifestacija, koja tradiciju vuče još od 1967. godine, i za ovogodišnje izdanje, osim ponude izlagača, najavljuje popratni zabavni program za djecu i odrasle.

U lipnju 2002. godine u Velikom Kaptolu, Turistička zajednica grada i Grad Sisak obnovili su „Sajam cvijeća“, prepoznavši ga kao zanimljiv turistički projekt. Stizali su gosti iz raznih krajeva, uživajući u prekrasnoj izložbi, razgledu grada, muzeja i vožnji brodom po Kupi. Iz godine u godinu, povećavao se broj izlagača kao i posjetitelja, a time je rastao i značaj sajma i njegova prepoznatljivost.

Za Siščane koji uređuju okućnice i poslovne prostore, Sajam im daje nova rješenja koja pretaču u ideje za svoje vrtove i firme, stvarajući si kvalitetnije življenje  i pridonoseći ljepšem izgledu svoga grada.

Zanimljiva je promjena mišljenja onih koji posjete Sisak jer mnogi ga percipiraju kao sivi, industrijski grad, a Sisak je zapravo “zelen” i zanimljiv grad s prekrasnom šetnicom uz Kupu, grad bogate kulturno-povijesne baštine i brojnih sportskih sadržaja. Ove godine s ponosom nosi titulu Europskog grada sporta koja je i tema ovoga Sajma cvijeća.

Voljeti svoj grad znači uređivati ga, predstaviti u najljepšem svijetlu, pozivati u posjet prijatelje i poslovne partnere, a Sajam cvijeća je odlična prigoda za to!

Prijaviti se možete putem:

službenog obrasca

Uvjeti izlagnja


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Makaroni

Tjestenina

1,00 kn/kg

Pršut

Dalmatinski Pršut Mataš narezan vakumiran

225,00 kn/kg

Meso peradi

Pileći file

30,00 kn/kg

Ostalo

Meso svježe

1,00 kn/kg

Aronija

Rakija od aronije 0,2L

25,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija Istarska 0,75l

40,00 kn/kom

Ulje konoplje

KONOPLJINO ULJE

60,00 kn/kom

Orada

Orada

170,00 kn/kg

Meso peradi

Prepelice

25,00 kn/kom

Srdele

Srdele

20,00 kn/kg

Teleće meso

Teletina

56,00 kn/kg

Proizvodi bez šećera

REINA KAVA - HIT CIJENA

30,00 kn/kom

Melem

ZABALSAM

60,00 kn/kom

Bijela vina

Muškat žuti 0,5 l

50,00 kn/kom

Meso peradi

Pileći batak zabatak

23,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice