Delikatese tvrtke Croaterra d.o.o.

03.06.2019

Firma Croaterra d.o.o., sa sjedištem u Strmcu Stubičkom, svoje delikatese porizvodi od 2007. godine. Osim zaštićenog imena, zaštitili su i dio proizvodnje te se okreću prema izvozu na strana tržišta koja su željna domaćih i zdravih proizvoda koji ne sadrže konzervanse.

Činjenica je kako danas sve više ljudi umire od bolesti koje uzrokuju ''E'' dodaci u hrani, a upravno njih nema u proizvodima Croaterre. Džemove od smokvi kuhaju bez želea i umjetnih pojačivača okusa. Rade ih na domaći način kuhanjem jabuka s korom, koje se zatim pasiraju.

Gospodin Antonić, vlasnik Croaterre d.o.o, osmislio je kako pasterizirati plastiku. Tako pakirana hrana traje dugo i bez konzervansa. Dizajnirao je i vlastiti prepoznatljivi brend na zaštitnim folijama. Osim u staklenkama, proizvode pakiraju i u plastične paketiće svih veličina.

U ponudi sezonski imaju i sok od sorte grođža Izabele, koji predstavlja prirodni eliksir za čišćenje krvnih žila, čime se anulira prva bolest ove planete, bolest krvožilnog sustava. Metodom sokačenja izvuku čak do 21% suhe tvari iz voća. Proizvodnju soka obavljaju bez dodataka konzervansa, alkohola, limunske kiseline i bilo kakvih drugih dodataka. Proizvodnja se organizira u periodu kad je grožđe na vrhuncu zrenja i za one klijente koji unaprijed dogovore kampanju. Proizvođače grožda unaprijed obvezuju da lozu ne špricaju kemijskim sredstvima, već da ju prirodno održavaju košnjom i metodama kako se nekada radilo. Berba se odvija paralelno s proizvodnjom soka čime se postiže svježina soka i u boatstvo okusa i kvalitete.

Nadalje, u asortimanu imaju i masline, šampinjone te crvene i zelene papričice punjene svježim sirom. Tu su još i sušene rajčice te brzo obrađeno, osušeno ili ukiseljeno povrće s maslinovim uljem.

Smokve, masline i maslinovo ulje otkupljuju s područja Šibenika, Skradina i Tribunja, šampinjone iz Varaždinskih Toplica, a sir iz Belja. Obzirom da Hrvatska nema dovoljno sirovina, smokvu i maslinu, ovisno o potrebi otkupljuju i direktno od proizvođača u selima Europske unije.

Roba se trenutno prodaje u većim hrvatskim trgovačkim centrima, u hotelima i restoranima. Strojeve primjenjuju samo za mljevenje, pakiranje i vakumiranje, a sva punjenja rade isključivo ručno.

Neke od njihovih proizvoda možete pronaći na linku: http://burzahrane.hr/company/2700
A za ostale delikatese i dodatne upite obratite se direktno proizvođaču na broj: +385 98 701 050

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bagremov med

Bagremov med

45,00 kn/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

110,00 kn/kom

Dodatak prehrani

Dehidrirani plod M.C.mljeveni prah.Karela/Gorka dinja.

150,00 kn/kom

Ostalo

Crni kim - hladno prešano ulje 250 ml

110,00 kn/kom

Mikrozelenje

MIKROZELENJE

25,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

Aronija Nero matični sok 100%

50,00 kn/L

Cvjetni med

Med cvjetni,bagrem,šumski,livada...

40,00 kn/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,25 lit

50,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Livadni med

MED LIVADSKI

70,00 kn/kg

Drugi sirevi

Sir

40,00 kn/kg

Banane

Indijanska banana plod - nutritivno najjače voće

60,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med

35,00 kn/kg

Grožđe

Grožđe sorte Laški rizling

4,00 kn/kg

Čili

Chilli svježi

12,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice