AGRA 2019

12.08.2019

57. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENI SAJAM

Sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni koji se održava od 24. do 29. kolovoza najveći je državni i jedan od najznačajnijih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u Europskoj uniji i državama u okruženju.


Naglasci su stavljeni na digitalizaciju u poljoprivredi i preradi. Međunarodna sajamska izložba prikazati će novosti, vrhunsku tehniku i tehnologiju za poljoprivredu, šumarstvo, prehrambenu industriju kao i za vinogradarstvo i vinarstvo. 

Za potrebe suvremene proizvodnje i uzgoja prikazati će se oprema, sjemenska roba te sredstva za prihranu i zaštitu bilja i životinja. Posjetitelji će moći uživati u najboljim proizvodima, hrani i vinu. U prvom planu biti će nove generacije poljoprivrednih proizvođača koji će svoje proizvode nuditi na tržnici mladih poljoprivrednika.

AGRA će ove godine pažnju posvetiti i ekološkoj poljoprivredi. Na stručnim izložbama goveda i ostalih životinja, uz atraktivne prezentacije na manježu, na bujnim sajamskim vrtovima i šumsko-parkovnim nasadima prikazati će se spoj najbolje tradicije i suvremene održive prakse.

Prema dugoj tradiciji, na Agri će biti društveno, veselo, prijateljsko, ukusno, zabavno i korisno. Ne samo za poslovni svijet, poljoprivrednike i profesionalce, nego za sve koji traže ukusnu i zdravu hranu, proizvedenu s poštovanjem prema čovjeku i okolini!


Više o AGRI pročitajte na http://www.sejem-agra.si/


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

PIVKA PONUDA

1,00 kn/kom

Med od kestena

Kestenov med

60,00 kn/kom

Lješnjak

Lješnjak (očišćeni)

65,00 kn/kg

Jareće meso

Jarići

22,00 kn/kg

Tagliatelle

Tjestenina od pira

50,00 kn/kg

Čaj od Ashwagandhe

Aromatizirani čaj ashwagandhe sa 5 začina 300g

70,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

EKO SOK OD JABUKA

15,00 kn/L

Bijela vina

Rajnski Rizling 2018

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

LASTOVSKI UMAK OD RAJČICE

20,00 kn/kom

Konopljino brašno

Konopljino brašno

1,00 kn/kom

Cvjetni med

Med cvjetni,bagrem,šumski,livada...

40,00 kn/kg

Ulje od smilja

Kvalitetno ekološko ulje smilja

1000,00 eur/kg

Borovnica

Borovnice

60,00 kn/kom

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆI REZANCI 200 g

15,00 kn/kom

Meso peradi

Pile svježe cca 9 kg (6kom)

21,90 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice