Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Obiteljsko pčelarstvo Veber s višegodišnjom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda i ostalih pčelinjih proizvoda je obiteljski posao kroz 3 generacije naše obitelji. Kroz razne faze proizvodnje uključeni su svi članovi naših obitelji i zajednički se trudimo stvarati najbolje proizvode i težiti našemu cilju-a to je ponuditi našim kupcima zdrave i prirodne proizvode vrhunske kvalitete- bez kompromisa.

Davne 1979 godine, naš otac Zdenko Veber,dipl.oec kao zaljubljenik u pčelarstvo i općenito prirodu nabavio je prve košnice i uz puno truda i rada postavio temelje za današnje moderno pčelarenje. U tadašnje vrijeme, u nedostatku stručnih znanja i inovacija u pčelarstvu bilo je potrebno snalaziti se na razne načine kako bi iznjedrili optimalne rezultate. Tako smo i mi učili od drugih. Poglavito Slovenaca i Austrijanaca ali i kolega iz Mađarske, Srbije, Bosne, Grčke i Izraela te stjecali vrijedna praktična i stručna znanja. Iza nas je puno odslušanih stručnih predavanja, pročitanih knjiga o pčelarstvu i apiterapiji, puno praktičnih vježbi i ostalih radnji vezano za teoretska i praktična znanja u pčelarstvu.

Pored bavljenja pčelarstvom kroz godine smo usavršavali i razne proizvode, medne mješavine i pripravke na bazi pčelinjih proizvoda koji blagotvorno djeluju na zdravlje. Stvaranje raznih kombinacija baziralo se na iskustvima narodne medicine ali i na postulatima moderne medicine, farmakologije i tehnologije proizvodnje.

Danas pčelarimo sa preko 300 pčelinjih zajednica u selečem i stacionarnom pčelinjaku.

Godišnje proizvedemo preko 15 tona raznih vrsta meda, propolisa, cvjetnog praha i matične mliječi.

Naša vizija za budućnost je kontinuirano poboljšavati kvalitetu proizvoda i postati prepoznatljivi kao najpouzdaniji partner naših kupaca. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što nam daje za pravo nadati se kako smo dobri i uspješni u onome što radimo.

Obiteljsko pčelarstvo Veber jamči Vam za kvalitetu meda i pčelinjih proizvoda iz vlastitog stacionarnog i mobilnog pčelinjaka koji selimo za pašama medonosnih biljki širom Slavonije, Baranje, Banovine, Posavske Hrvatske, Like i Gorskokog Kotara.

Za Vas pronalazimo najbolja mjesta i najkvalitetnije ispaše iz kojih naše vrijedne pčele uzimaju samo ono najbolje i donose nam najkvalijtetniji med-prirodan i zdrav. Višegodišnje iskustvo i više tri desetljeća tradicije bavljenja pčelarstvom u našoj obitelji garancija su kvalitete i profesionalnog odnosa prema neprocjenjivom blagu i prirodnom bogatstvu koje nam pčele daruju pretočenog u prirodni med i druge pčelinje proizvode. Mnogobrojne nagrade i priznanja prikupljena na raznim natjecanjima doprinos su kvaliteti naših proizvoda do koje nam je jako stalo.

Naše proizvode možete kupiti samo direktno i izravno od nas, a ne u drugim trgovinama ili ljekarnama što vam jamči da ste nabavili svoj med direktno od pčelara koji ga i proizvodi. Razlog zašto je to tako je naša politika kvalitete i profesionalni odnos jer hočemo ispratiti cijeli proizvodni proces- od uzgoja pčela i dobivanja sirovinske osnove do prerade i proizvodnje naših proizvoda i prodaje i marketinga za naše proizvode te direktnog kontakta sa krajnjim potrošačem i korisnikom.