Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Tradicija proizvodnje vina u obitelji Pavlečić započinje još davne 1884. godine kada obitelj kupuje svoj prvi vinograd. Postepeno kroz godine nasadi su se širili i smanjivali, a obitelj se pretežito bavila proizvodnjom bijelih mirnih vina . Preokret se događa 1991. godine kada proizvodimo svoje prvo pjenušavo vino i jedno od prvih ikad proizvedenih u samostalnoj i neovisnoj RH. 1993. godine izlazimo na tržište sa pjenušcem Domagoj i od tada se obitelj pretežito bavi proizvodnjom pjenušavih vina. Od tada pa do danas pjenušac Domagoj osvaja brojne nagrade kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima.

Prilikom proizvodnje vina, a osobito pjenušaca nastojimo se maksimalno posvetiti svakoj boci vina zasebno tako da je svaka boca našeg pjenušca jedinstvena na svoj način. Uvijek težimo proizvodnji vrhunskog i kvalitetnog vina u kojem će naši kupci u svakom trenutku moći uživati. Pjenušce proizvodimo od vinskih sorata iz vlastitih nasada ( Muscat ottonel, Sauvignon blanc, Manzoni bijeli) i to klasičnom metodom vrenja u boci uz odležavanje na kvascima minimalno 2 godine.

Naši vinogradi nalaze se na brdovitim terenima Plešivičko-okićkog vinogorja. Sorte koje u našim vinogradima imamo su: Muscat ottonel, Sauvignon blanc i Manzoni bijeli.

Sve informacije o našim proizvodima/vinima dostupne su na našem webu: www.pavlecic.eu. Svim našim kupcima pružamo mogućnost kupnje putem našeg webshopa te vršimo dostavu proizvoda na području cijele Republike Hrvatske.

Imamo i vlastiti podrum u kojem se nalazi kušaonica sa 25 mjesta prigodna za razne degustacije vina i hrane.

Naša vina:

- Vrhunski pjenušac Domagoj ( 0,75 l i 3 l)

- Manzoni bijeli

- Muscat ottonel

- Sauvignon blanc

Udruge: "KLUB PRIJATELJA DOBROG VINA 1984"

Nagrade: Zlatna i srebrna priznanja i odličja; Vinovita - 5. Međunarodni sajam vina i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo - Srebrna medalja, 1996. i 1998.; Klub prijatelja dobrog vina - Vinske igre 1999 - Zlatni bilikum - Pjenušac Domagoj 1997