Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Pršutarna Tomaso, nastala je temeljem tradicije i profesionalnog usavršavanja. U pršutarni obrađuje se meso domaće kvalitete. Proizvodnja je ograničena radi boljeg praćenja kvalitete proizvoda.

Svi proizvodi ručno su obrađeni i bez dima, konzervirani isključivo sa morskom soli i paprom bez dodataka pojačivaća okusa i umjetnih začina.

U našoj pršutarni proizvodimo:

Istarki pršut - trajni suhomesnati proizvod od svinjskog buta bez nogice, kože i potkožnog masnog tkiva sa zdjeličnom kosti. Suho salamuren morskom soli i začinima, sušen na zraku i bez dima, podvrgnut procesima sušenja i zrenja u trajanju od najmanje 18 mjeseci.

Istarska panceta – trajni suhomesnati proizvod proiveden od potrbušine svinjskog mesa. Suši se minimalno tri mjeseca na zraku bez dima. Konzerviran sa morskom solju, paprom, lovorom i češnjakom, ružmarinom.

Istarske kobasice, svježe, polusuhe i suhe – visok udio mesa i manje masnoće. Smjesa koja se dodaje u meso sadrži: sol, papar, lovor, češnjak, ružmarin, vino.

Zarebnjak (ombolo ili žlomprt) svježi, polusuhi i suhi – napravljen od svinjskog mesa (las kare). Meso je bez masnoće konzervirano smjesom morske soli, paprom, lovorom i ružmarinom.