Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Ulje je proizvedeno u našoj vlastitoj uljari smještenoj u malom naselju Banjole.

S godinama je uljara Nonno Bruno s malom količinom prerade na sat, došla na 2500 prerađenih kilograma na sat.

Svake godine investiramo i trudimo se da zadovoljimo velike, a i male maslinare.

Trudimo se da svako extra djevičansko maslinovo ulje ne bude samo začin u našim jelima, već i lijek za očuvanje našeg zdravlja.

Bitna stavka, za dobro i kvalitetno maslinovo ulje,u peradi je kontinuirani ciklus u 2 faze, postupak hladnog prešanja. te sama prerada ploda odmah nakon berbe. Da bi kvalitetu očuvali, ulje se skladišti po normama. Dobro skladištenje maslinovog ulja, kao što su otpimalne temperature u punionicama, bačve pod dušikom,te adekvatna ambalaža, igra ujedno bitnu stavku.

Osim mogućnosti prerade u našoj uljari, prodajemo i vlastito extra dj.maslinovo ulje različitih sorti.

Ulja se razlikuju u okusima, pa vam možemo ponuditi CUVEE,BUŽU,LECCINO I ISTARSKU BJELICU. Naš mix CUVEE te BUŽA su voćno blaga ulja, koja se savršeno slažu i uz neka blaga jela,pridonose blagu aromatičnu notu u raznim salatama,ribama itd...LECCINO I ISTARSKA BIJELICA su ulja koje več možete kombinirati u jačim jelima jer su sami po sebi, po gorčini i pikantnosti, jača od Cuveea i Buže.

Naše autohtone sorte poput Buže i Istarske Bjelice šaljemo godinama i na prestižna svjetska natjecanja,te na natjecanja na domaćem teritoriju. I možemo reči zasigurno da su kvaliteta i trud prepoznati.