Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Ono što je jednostavno počelo kao prijateljstvo i uzbudljivi hobby dvojice mladih pilota pretvorilo se u zajednički pothvat i životnu predanost. Naš veliki san je konačno ostvaren kroz malu obrtničku destileriju u kojoj se sve od destilacije do punjenja i pakiranja odvija kroz naše vlastite ruke.

STRAST PREMA LETENJU U KOMBINACIJI SA STRAŠĆU PREMA NAJBOLJIM I NAJKVALITETNIJIM PIĆIMA INSPIRARALA JE DVOJICU PILOTA DA OTVORE HRVATSKU MIKRO DESTILERIJU “DUH U BOCI” I KREIRAJU NEŠTO POSEBNO.

OLD PILOT’S GIN, NJIHOV POSEBAN LONDON DRY GIN DESTILIRAN JE SELEKCIJOM POTPUNO PRIRODNIH, HRVATSKIH BILJAKA KAO ŠTO SU BOROVICA, NARANČA, LAVANDA, KADULJA I LIST MASLINE.

SVAKA BOCA JE PAŽLJIVO, RUČNO PUNJENA I PAKIRANA TE ODLEŽAVANA KORISTEĆI JEDINI RECEPT ZA GIN NA SVIJETU NASTAO NA NEBU.

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Naš proces, biljke koje koristimo i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava nam najviše standarde čistoće i punoće okusa. Nismo destilerija velikih kapaciteta i cijeli se proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom, … kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno smo da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja, … to nismo mi. Koristimo samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni smo na svaku bocu koja je prošla kroz naše ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz našeg kotla.

Oglasi

Ponuda

Old Pilots Gin 0,05 L

4,31 eur/kom
Ponuda

Poklon paket – Barrel Aged Gin

116,27 eur/kom