Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

OPG GROŠEK je popularna destinacija za sve koji vole slatke okuse podravskog voćnjaka, a bavimo se uzgojem i preradom bobičastog voća. Gospodarstvo je rasprostranjeno na plantaži od 6.000 grmova kupina, tayberryja i malina.

Naša priča započela je 2003. godine kada smo posadili prve nasade voćnjaka i brojili prve berbe, te u potpunosti našu djelatnost zaokružili 2008. godine. Ljubav koja je zaokupila uskoro i ostatak obitelji zaokružio se u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje na obroncima nedaleko Koprivnice, osunčana na brežuljkastom djelu pružajući voću maksimalno broja sati sunca koliko je za dozrijevanje ploda potrebno kroz godinu.

Naše gospodarstvo je rasprostranjeno na plantaži sa 6.000 grmova kupina, tayberryja i malina.

Površina voćnjaka broji svekupuno 3 hektara, od kojih osim naše kupine ujedno je i polovina koja se odnosi na tayberry vino istanćanog voćnog okusa. Godišnje proizvedemo oko 10 tisuća litara, a koji svoj proizvodni pogon prolaze kroz inovativnu tehnologiju, inox posude i bačve, a koje rezultiraju vrhunskim proizvodima čije medalje nižemo dugi niz godina.

Naše vino “Divlji kupin” nagrađivano je zlatnom medaljom na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima, a osim njega radimo i razne vrste voćnih likera i rakija, od kojih volimo izdvojiti onu s koprivom, a među popularnijima su nam višnja, malina i borovnica

Oglasi

Ponuda

Craft Gin Grošek

100,00 kn/kom
Ponuda

Liker od maline 0,5l

50,00 kn/kom
Ponuda

Liker od maline 1l

90,00 kn/kom
Ponuda

Liker od maline magnet 0,02l

15,00 kn/kom
Ponuda

Liker od maline zvjezdica 0,2l

40,00 kn/kom
Ponuda

Liker od maline zvjezdica 0,2l

35,00 kn/kom
Ponuda

Liker od smokve 0,5l

50,00 kn/kom
Ponuda

Liker od smokve 1l

90,00 kn/kom
Ponuda

Liker od smokve 1l

90,00 kn/kom