Vrsta oglasa
Dostava
akcija

Opis

Jaggety je potpuno prirodna mješavina sušenog povrća i začinskog bilja bez dodanih aditiva. Savršeno obogaćuje okus svim kuhanim jelima; dodajemo je u juhice, variva, gulaše, pečenja i umake, te je zbog toga brzo postala nezaobilazan začin za zdravo kuhanje svima nama koji volimo pravu hranu i izvornu prehranu. Zbog prirodnog postupka sušenja u dehidratoru i odabranih zdravih sastojaka prvi je proizvod koji dobiva etiketu “odobrila Anita Šupe”. Proizvođač: Jasnini začini j.d.o.o. Dolazi u pakovanju od 100, 250 i 500 g.

Sastojci: dehidrirano povrće: mrkva, korijen i list peršina, pastrnjak, celer, poriluk, himalajska sol i kurkuma.

Iza ovog divnog prirodnog začina stoji vrijedna Jasna Karavanić, velika inspiracija brojnim LCHF sljedbenicima. Jasna je prije 5 godina prešla na LCHF prehranu, prvu godinu izgubila 40 kg i nikad ih više nije vratila. Zdrava, sita i vesela ostala je dosljedna prirodnom načinu prehrane, te u njezinu kuću više nikada nije ušao gluten, šećer, margarin niti druge prerađevine, a čak sama izrađuje prašak za pranje rublja! Osnovala je Facebook grupu podrške LCHF zdravi, siti i veseli u kojoj zainteresirani svakodnevno izmjenjuju ideje, recepte i iskustva s LCHF prehranom.

Tragajući za bogatijim okusom jela i eksperimentirajući sa kombinacijama sušenog povrća i začinskog bilja, Jasna je napokon došla do savršene recepture za začinsku mješavinu koja obogaćuje okus svih kuhanih jela, te je vrlo brzo mnogima postala omiljeni i nezaobilazni začin za zdravo kuhanje. Povrće se dehidrira na niskoj temperaturi u kvalitetnim dehidratorima, sjecka u vrhunskim strojevima te se začinja s himalajskom soli, kurkumom i s puno ljubavi. I naravno da ne sadrži nikakve aditive.

Oglasi