Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

Naše gospodarstvo nalazi se na Varaždin Bregu, na brežuljkastom dijelu Hrvatskog Zagorja udaljenom 10 km od Varaždina. To je vinogradski kraj koji pogoduje i uzgoju lavande. Kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo bavimo se uzgojem i preradom lavande od 2004. godine, dok je naše druženje sa lavandom počelo prije više od 15 godina kada smo u svoj vrt zasadili nekoliko sadnica, koje su nam kasnije postale najbolja garancija da će i nasadi ovdje odlično uspijevati. Tako smo i naše nasade podigli na osunčanim brežuljastim padinama čime smo sadnicama osigurali odlične uvijete.

Uzgajamo dvije vrste , pravu lavandu (fina lavanda ) i hibridni lavandin. Lavandin na većoj površini za proizvodnju suhog cvijeta i ulja, te “finu” lavandu koju koristimo u razne svrhe od svježih buketića do lavandinog čaja i začina.

S obzirom na povezanost naših struka – Sonja – kao aranžer i Goran – inženjer vrtlarstva – svoje smo znanje kroz biljnu proizvodnju lavande povezali sa oblikovanjem ukrasnih i uporabnih predmeta. Naša specijalnost su mirisni proizvodi od lavande te pokloni takve vrste, a pri osmišljavanju i izradi, prioriteti su nam dizajn i kvaliteta.

Oglasi

Ponuda

Čaj od lavande 30g.

15,00 kn/kom
Ponuda

Eterično ulje lavande 10ml.

25,00 kn/kom
Ponuda

Eterično ulje lavande 20 ml

40,00 kn/kom
Ponuda

Lavanda Sadnice

15,00 kn/kom
Ponuda

PK “Božićna”

65,00 kn/kom
Ponuda

PK “Dobar san”

85,00 kn/kom
Ponuda

PK “Kockica 1”

40,00 kn/kom
Ponuda

PK “Mačke”

55,00 kn/kom
Ponuda

PK “Mini 1”

60,00 kn/kom