Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

Obiteljsko gospodarstvo Šimanović smješteno je na ravnici van naselja. Zbog pogodnosti mjesta omogućena je ekološka proizvodnja koju prate certificirana stručna tijela. Čista okolina podno Papuka osigurava zdravlje svih naših životinja i svega što se nalazi na našem gospodarstvu koje se prostire na 26 hektara zelenih površina, voćnjaka i oranica.

Želimo plasirati ideju o zdravom življenju na prostorima Općine Čačinci i zato smo svoju kompletnu ponudu bazirali na ekonomskim osnovama. Kupcima koji žele uživati u svom kupljenom proizvodu pružamo proizvod koji je stvoren upravo za njih i prilagođen njihovim potrebama uz doživljaj unikatnosti što u biti takvi proizvodi i predstavljaju.

Kvalitetu naših proizvoda potvrđuju mnogobrojna priznanja i plakete koje se nižu od 2000. godine. Uz zlatne plakete i šampionate dobivene za kvalitetu mliječnih i mesnih proizvoda, osvojene su i zlatna plaketa i medalja od IFIA-e i ARCA-e za inovativni pristup u proizvodnji prehrambenih proizvoda od kozjeg mlijeka i mesa.

Od svega što uzgajamo na gospodarstvu razvili smo vlastite proizvode temeljene na tradicijskoj uporabi namirnica i ručnoj izradi po pažljivo stvaranim vlastitim recepturama.

Oglasi

Ponuda

Borovica (kleka) 100g

360,00 kn/kg
Ponuda

Borovica - kleka100g

36,00 kn/kom
Ponuda

Domaće beze kore

9,00 kn/kg
Ponuda

Džem 370 ml

20,00 kn/kom
Ponuda

Džem 720 ml

25,00 kn/kom
Ponuda

EKO Guščja jaja

10,00 kn/kom
Ponuda

EKO Guščja jaja

10,00 kn/kom
Ponuda

EKO Kokošja jaja

1,20 kn/kom
Ponuda

Eko Kokošja jaja

1,20 kn/kom
Ponuda

EKO Kozji kulen

120,00 kn/kom