Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

400 g pr. Kr. Hipokrat “otac suvremene medicine“ je rekao :“Neka hrana bude Vaš lijek, a lijek Vaša hrana“ . Nakon 2000 godina suvremena medicina i niz znanstvenih studija o konzumaciji hrane napokon su priznali da je ta tvrdnja točna.

Djelatnost tvrtke Croaterra d.o.o. je proizvodnja i prerada brzo obrađenog (grill ili blanširanog), osušenog ili ukiseljenog povrća koje ostaje čvrsto i hrskavo uz dodatak svježeg sira, ribe, maslina, maslinovog ulja i mediteranskih začine. Kontinentalno povrće, pripremljeno na mediteranski način, biti će lako prepoznato kao zdrav i ukusno pripremljen gotov proizvod. Taj obrok nije namijenjen samo vegetarijancima (koji će ga sa zadovoljstvom i konzumirati), nego svima koji se žele kvalitetno hraniti. Također, to nije dodatak ili prilog, nego samostalno jelo koje će zadovoljit nepce i najvećeg gurmana.

U ponudu smo uvrstili i đemove čija je baza smokva i jabuka. Tradicionalnim načinom pripreme zadržali smo dragocjena svojstva osnovnih sastojaka, te ih oplemenili dodacima svježeg đumbira, ekološki uzgojenih naranđi i kakaa. Smokva je odličan izvor minerala i vitamina. Sadrži tekin, sastojak koji smanjuje količinu kolesterola u krvi. Jabuka koja je bogata pektinom, osim zgušnjavanja đema služi i za brže oslobađanje toksina iz tijela. U redovnoj konzumaciji đema, povećava se bubrežna aktivnost i regulira probava.

Otvoreni smo za suradnju sa onima koji dijele našu filozofiju; kvaliteta iznad svega u što tradicionalnijoj proizvodnji.

Oglasi

Ponuda

Džem od smokve s kakaom 230 g

15,00 kn/kom
Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice