Proljetni losos

Butternut tikvu očistimo, ogulimo i propirjamo na maslacu.

Podlijemo ribljim temeljcem.

Kad omekša dodamo začine i izradimo štapnim mikserom u umak.

Krumpir (300g) skuhamo. Izradimo ga u vojvotkinu smjesu, garniramo 100 g jadranskim kozicama i zapečemo u pećnici na 190 C 10 min.

Losos (600g fileta) poširamo u začinjenom ribljem bujonu 5 min.

Mozzarellu (100g) uvaljamo u mljeveni mak i ispržimo u vrućem ulju.

Losos poslužimo na umaku od bundeve uz ostale komponente jela.

Garniramo jagodom i svježim klicama.

Začinimo solju i paprom po želji.

Ocijeni recept

Recept objavio

Catering Lisak

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Eko piletina

3,32 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆA TJESTENINA OD PIROVOG BRAŠNA I DOMAĆIH JAJA

2,00 eur/kg

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom

Bagremov med

Med-bagrem

7,96 eur/kg

Avokado

BIO Avokado

7,57 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Batat

BATAT

1,59 eur/kg

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Matična mliječ

Matična mliječ

19,00 eur/kom

Ostalo

Orasi

8,00 eur/kg