Proljetni losos

Butternut tikvu očistimo, ogulimo i propirjamo na maslacu.

Podlijemo ribljim temeljcem.

Kad omekša dodamo začine i izradimo štapnim mikserom u umak.

Krumpir (300g) skuhamo. Izradimo ga u vojvotkinu smjesu, garniramo 100 g jadranskim kozicama i zapečemo u pećnici na 190 C 10 min.

Losos (600g fileta) poširamo u začinjenom ribljem bujonu 5 min.

Mozzarellu (100g) uvaljamo u mljeveni mak i ispržimo u vrućem ulju.

Losos poslužimo na umaku od bundeve uz ostale komponente jela.

Garniramo jagodom i svježim klicama.

Začinimo solju i paprom po želji.

Ocijeni recept

Recept objavio

Catering Lisak

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg