Juha sa gljivama

Sastojci:

400 g svježih gljiva shiitake

400 g špinata

1 l juhe od povrća

1 glavica luka

1 svežanj peršina

2 žlice maslinovog ulja

sol, papar

Priprema:

Gljive narežite na trake, nasjeckajte luk i špinat. Sve pržite na ulju i, dolijevejući malo pomalo vrelu juhu, kuhajte 5 minuta. Potom pojačajte vatru i nastavite kuhati oko 10 minuta.

Na kraju dodajte sol, dosta papara i nasjeckani peršin.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG Polović Mario Polovic

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom