Juha sa gljivama

Sastojci:

400 g svježih gljiva shiitake

400 g špinata

1 l juhe od povrća

1 glavica luka

1 svežanj peršina

2 žlice maslinovog ulja

sol, papar

Priprema:

Gljive narežite na trake, nasjeckajte luk i špinat. Sve pržite na ulju i, dolijevejući malo pomalo vrelu juhu, kuhajte 5 minuta. Potom pojačajte vatru i nastavite kuhati oko 10 minuta.

Na kraju dodajte sol, dosta papara i nasjeckani peršin.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG Polović Mario Polovic

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg