Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg