Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Ostalo

Prah bamije/okra 100 grama

20,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Ostalo

Potražnja mesa, sira, voća i povrća..

0,13 eur/kg

Ostalo

Vanilija i proizvodi vanilije

1,00 eur/kom