Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg