Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom