Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom