Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg