Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg