Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom