Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Med s dodacima

Imuno med- 900 g

12,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Zečije meso

Meso domaćeg kunića/zeca

10,00 eur/kg

Cvjetni med

Cvjetni med za ugostiteljstvo (12gx100 kom)

10,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom