Hladna piletina

Pileća prsa prepolovite te komade stavite u duboku tavu, dodajte 2 kriške limuna, bosiljak, ružmarin, peršin, vino, sol i papar.

Dolijte vodu, poklopite i pustite da kuha na laganoj vatri 35-45 minuta.

U zdjeli pomiješajte bosiljak i ružmarin, jogurt i sok od rajčice, te malo limuna, začinite po želji.

Kada je piletina gotova izvadite ju i narežete na kockice, pomiješamo sa opranim matovilcem i rikulom te sve zalijemo umakom od jogurta i rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med od suncokreta

MED SUNCOKRET 900g

10,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Sadnice

Sladni Agar

7,50 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom