Hladna piletina

Pileća prsa prepolovite te komade stavite u duboku tavu, dodajte 2 kriške limuna, bosiljak, ružmarin, peršin, vino, sol i papar.

Dolijte vodu, poklopite i pustite da kuha na laganoj vatri 35-45 minuta.

U zdjeli pomiješajte bosiljak i ružmarin, jogurt i sok od rajčice, te malo limuna, začinite po želji.

Kada je piletina gotova izvadite ju i narežete na kockice, pomiješamo sa opranim matovilcem i rikulom te sve zalijemo umakom od jogurta i rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg