Hladna piletina

Pileća prsa prepolovite te komade stavite u duboku tavu, dodajte 2 kriške limuna, bosiljak, ružmarin, peršin, vino, sol i papar.

Dolijte vodu, poklopite i pustite da kuha na laganoj vatri 35-45 minuta.

U zdjeli pomiješajte bosiljak i ružmarin, jogurt i sok od rajčice, te malo limuna, začinite po želji.

Kada je piletina gotova izvadite ju i narežete na kockice, pomiješamo sa opranim matovilcem i rikulom te sve zalijemo umakom od jogurta i rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

OPG Čenić Danijel, eko čaj i prah divljeg šipka

21,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Ovčji sir

Dimljeni ovčji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom