Sir u začinjenom ulju

Češnjak očistimo (ne režemo ga).

Sir narežemo na debje šnite i poslažemo ga u posudu.

Između redova sira poslažemo češnjak, ružmarin i majčinu dušicu.

Posložimo sir i začine u više redova.

Na kraju dodamo papar u zrnu i zalijemo mješavinom ulja.

Sir pokrijemo i stavimo na hladno.

Po potrebi ga vadimo, poslužimo sa maslinama i guštamo!

Dobar tek!

*Ovo hladno predjelo pripremamo za više puta.

*Sir može biti kozji, kravlji, ovčji, svježi, sušen na zraku.

*ružmarin i majčinu dušicu je poželjno imati u grančicama!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg