Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pinđur

8,00 eur/L

Eko proizvodi

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Poklon paketi

15,00 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Maslinovo ulje

14,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Meso peradi

1,30 eur/kg

Sušene mesne prerađevine

25,00 eur/kg

Bijela morska riba

9,29 eur/kg

Vosak

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,00 eur/kg