Krem povrtna juha

Povrće dobro operite te nasjeckajte na manje kockice i stavite kuhati sve osim špinata.

Kada povrće omekša pred kraj kuhanja dodajte špinat, kuhajte još 5 minuta, ocijedite i propasirajte.

Na tavi zagrijte maslac, dodajte brašno i promješajte pa sve zalijte vodom u kojoj se povrće kuhalo i dodajte još vode da bude 1,5 l tekućine, dobro promješajte i pazite da nema grudica od brašna.

U tu tekućinu dodajte propasirano povrće, sol i papar i dodajte vrhnje za kuhanje u koje ste prethodno razmutili žumanjak.

Prerpžite kockice kruha na tavi , nasjeckajte peršin na sitno i ukrasite serviranu juhu.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg