Juha od dagnji

Luk očistimo i narežemo na kolutiće.

Češnjak očistimo i sitno nakošemo.

Rajčicu očistimo od kože i sitno nasjeckamo.

Dagnje operemo i očistimo pa ih stavimo u lonac sa lukom i posolimo.

Kuhamo bez vode na laganoj vatri i kada se dagnje otvore izvadimo ih iz ljuski.

Sok koji je ostao u loncu procijedimo i

dolijemo vode da sve skupa bude oko 8 dl tekućine pa dodamo ulje, češnjak, rajčicu, vino, peršin i papar.

Kada zavrije stavimo rižu i kuhamo dok omekša.

Pred kraj kuhanja ubacimo dagnje.

Ukrasiti možemo ljušturama dagnji i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Ovčji sir

Dimljeni ovčji sir

25,00 eur/kg

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom