Juha od dagnji

Luk očistimo i narežemo na kolutiće.

Češnjak očistimo i sitno nakošemo.

Rajčicu očistimo od kože i sitno nasjeckamo.

Dagnje operemo i očistimo pa ih stavimo u lonac sa lukom i posolimo.

Kuhamo bez vode na laganoj vatri i kada se dagnje otvore izvadimo ih iz ljuski.

Sok koji je ostao u loncu procijedimo i

dolijemo vode da sve skupa bude oko 8 dl tekućine pa dodamo ulje, češnjak, rajčicu, vino, peršin i papar.

Kada zavrije stavimo rižu i kuhamo dok omekša.

Pred kraj kuhanja ubacimo dagnje.

Ukrasiti možemo ljušturama dagnji i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Teran

108,00 kn/kom

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sir MIX

0,10 kn/kom

Crna vina

Sagul Selekcija - crno vino

105,00 kn/kom

Bijelo brašno (tip 400 i tip 550)

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg

Bučino ulje

Bučino ulje

0,10 kn/kom

Pršut

Istarski pršut

180,00 kn/kg

Crna vina

CABERNET FRANC

62,00 kn/L

Voćni likeri

Liker od dinje - 0,5 l

150,00 kn/kom

Prirodni slatkiši

Fruit Moons - 100% prirodne slastice

0,10 kn/kom

Dodatak prehrani

"Četrir lopova" funkcionalni dodatak prehrani 250g

67,00 kn/kom

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

BUČIN KRUH, 500G

15,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

IMMUN-O2 - Sok Od Goji Bobica

180,00 kn/L

Dodatak prehrani

CBD Kapi 15 % 10 Ml

390,00 kn/kom

Pršut

Istarski pršut Jelenić

200,00 kn/kg