Juha od dagnji

Luk očistimo i narežemo na kolutiće.

Češnjak očistimo i sitno nakošemo.

Rajčicu očistimo od kože i sitno nasjeckamo.

Dagnje operemo i očistimo pa ih stavimo u lonac sa lukom i posolimo.

Kuhamo bez vode na laganoj vatri i kada se dagnje otvore izvadimo ih iz ljuski.

Sok koji je ostao u loncu procijedimo i

dolijemo vode da sve skupa bude oko 8 dl tekućine pa dodamo ulje, češnjak, rajčicu, vino, peršin i papar.

Kada zavrije stavimo rižu i kuhamo dok omekša.

Pred kraj kuhanja ubacimo dagnje.

Ukrasiti možemo ljušturama dagnji i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Iznutrice

Potražujemo goveđe iznutrice

0,13 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom