Zlevanka

Svježi kravlji sir, vrhnje, 4 jaja, vanili šećer, koricu od limuna, malo soli, šećer i kukuruznu krupicu dobro pomiješajte u homogenu smjesu.

Izlijte smjesu u pleh i pecite oko pola sata u dobro zagrijanoj pečnici.

Kada zlevanka bude gotova i na pola ohlađena, premažite ju pekmezom od šljiva!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Sadnice

Sladni Agar

7,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom