Juha od jabuke i breskve

Jabuke i breskve očistimo i stavimo kuhati.

Dodamo koricu limuna.

Kada voće omekša, pasiramo ga i dodamo sok u kojem se kuhalo.

Dodamo šećera i škrobnog brašna.

Stavimo malo soka od limuna za reskiji okus.

Juha ne smije biti rijetka a niti gusta.

Serviramo hladno!

Predlažemo servirati u čašama ukrašeno korom jabuke.

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L