Juha od jabuke i breskve

Jabuke i breskve očistimo i stavimo kuhati.

Dodamo koricu limuna.

Kada voće omekša, pasiramo ga i dodamo sok u kojem se kuhalo.

Dodamo šećera i škrobnog brašna.

Stavimo malo soka od limuna za reskiji okus.

Juha ne smije biti rijetka a niti gusta.

Serviramo hladno!

Predlažemo servirati u čašama ukrašeno korom jabuke.

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom