Juha od jabuke i breskve

Jabuke i breskve očistimo i stavimo kuhati.

Dodamo koricu limuna.

Kada voće omekša, pasiramo ga i dodamo sok u kojem se kuhalo.

Dodamo šećera i škrobnog brašna.

Stavimo malo soka od limuna za reskiji okus.

Juha ne smije biti rijetka a niti gusta.

Serviramo hladno!

Predlažemo servirati u čašama ukrašeno korom jabuke.

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom