Pržene lignje

Lignje operite, očistite ih od kožica, crnila, zuba i hrskavice te ih narežite na kolutiće i dobro ih posušite krpom (da ne bi špricale dok se peku).

Uvaljajte ih u brašno i stavite u vruće ulje da se prže.

Nemojte ih staviti previše kako bi se lijepo ispržile i dobile lijepu zlatnu boju.

Poslužite ih vruće sa limunom, i prilogom po želji!

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

2,12 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Medna mješavina

Bronho med

11,50 eur/kom

Batat

BATAT

1,59 eur/kg

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Matična mliječ

Matična mliječ

19,00 eur/kom

Bagremov med

Med-bagrem

7,96 eur/kg

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆA TJESTENINA OD PIROVOG BRAŠNA I DOMAĆIH JAJA

2,00 eur/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

6,64 eur/kg

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom