Orada na španjolski

U vatrostalnu posudu ulijte ulje i na ulje posložite krumpir narezan na tanke ploške i na listiće narezani luk.

Luk i krumpir posolite i popaprite.

Limunu odstranite koru i narežite ga na tanke listiće.

Oradu sa obje strane zarežite po dužini i u rezove stavite listiće limuna, zatim ribu posolite i pospite ju mljevenom paprikom.

Ribu stavite na krumpir i luk i sve prelijte uljem i pecite u pećnici oko 45 minuta.

Povremeno zalijevajte ribu sokom od pečenja.

Oradu poslužite posipanu peršinovim listom i prelivenu limunovim sokom!

Navedene količine su za 6 osoba.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom