Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

50,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

75,00 kn/kom

Eko proizvodi

Prodajem eko kukuruz

3,00 kn/kg

Eko proizvodi

Bučino ulje 0.75 l

80,00 kn/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

10,00 kn/kom

Teleće meso

EKO meso škotskog goveda

60,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Božićni poklon paketi

180,00 kn/kom

Batat

BATAT

12,00 kn/kg

Sadnice

EKO GRMOLIKA RAJČICA

15,00 kn/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

55,00 kn/kom