Varivo od vrganja

Recept za 4 osobe

Vrganje očistite, operite i narežite na tanke ploške.

Izrežite meso iz buče na kockice.

Na vreloj masnoći pirjajte luk i kada porumeni dodati vrganje, timijan i peršinov list.

Nakon cca 5 minuta dodajte buču i sve to pirjajte uz dolijevanje bijelog vina.

Kuhajte to još cca 40 minuta na laganoj vatri.

Pred kraj dodajte vrhnje za kuhanje.

Napomena: dolijevati i vodom.

Ukoliko želite pikantnije varivo možete dodati i češnjak.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L