Varivo od vrganja

Recept za 4 osobe

Vrganje očistite, operite i narežite na tanke ploške.

Izrežite meso iz buče na kockice.

Na vreloj masnoći pirjajte luk i kada porumeni dodati vrganje, timijan i peršinov list.

Nakon cca 5 minuta dodajte buču i sve to pirjajte uz dolijevanje bijelog vina.

Kuhajte to još cca 40 minuta na laganoj vatri.

Pred kraj dodajte vrhnje za kuhanje.

Napomena: dolijevati i vodom.

Ukoliko želite pikantnije varivo možete dodati i češnjak.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg