Grah salata

Grah namočimo u hlanoj vodi noć prije pripreme salate. Namočeni grah isperemo i stavimo kuhati u posoljenu vodu. Grah kuhamo cca 20-ak minuta da nam se ne prekuhada se ne bi raspadao prilikom miješanja same salate. Ocijeđeni grah ostavimo da se dobro ohladi. Za to vrijeme luk nasiječemo na tanke ploške, te ih pomiješamo sa ohlađenim grahom. Začinimo (sol, papar), bućino ulje, ocat), sve sastojke dobro izmješamo i ostavimo u hladnjaku da se rashladi cca 30 minuta.

Ovako pripremljenu salatu od graha možemo poslužiti uz mesna i riblja jela.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom