Kajgana s kozicama

Repove kozica naglo propržiti na zagrijanom malinovom ulju, te ih izvaditi iz tave i staviti sa strane. Za to vrijeme jaja izmutiti u dubokoj zdjeli, začiniti prema želji (sol, papar), te na maslacu ispeći kajganu da bude zlatno žute boje.

Ovako pripremljena jaja servirati na oval, te na kajganu poslagati pripremljene kozice. Sve možemo ukrasiti sitno kosanim peršinom, te ružom od kore rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom