Vrela breskva i ledena vanilija

U posudi pomiješamo 1 žlicu šećera i 1/4 žličice cimeta.

Oprane breskve (4 krupne breskve) prepolovimo i izvadimo im koštice te ih tanko premažemo začinjenim uljem.

Breskve poslažemo na zagrijani roštilj tako da prerezana strana okrenuta prema dole.

Pečemo 4 minute,okrenemo i pečenu stranu premažemo uljem.

Pečemo 4 minute i nakon pečenja cijele polovice bresaka dobro natopimo sa uljem i i poslužimo sa sladoledom od vanilije.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom