Juha od rakova

Rakove (hlap, rakovica ili jastog) je potrebno očistiti i skuhati ih u slanoj vreloj vodi.

Nakon što se skuhaju odvoji se meso od ljuske.

Kada odvojimo meso lagano ga pirjamo na maslacu, dodamo brašno pa prelijemo vodom ili juhom u kojoj se kuhalo zelenje te kuhamo 15-20 minuta.

Servira se sa prženim kruhom, te juhu možemo ukrasiti sjeckanim peršinom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom