Juha od rakova

Rakove (hlap, rakovica ili jastog) je potrebno očistiti i skuhati ih u slanoj vreloj vodi.

Nakon što se skuhaju odvoji se meso od ljuske.

Kada odvojimo meso lagano ga pirjamo na maslacu, dodamo brašno pa prelijemo vodom ili juhom u kojoj se kuhalo zelenje te kuhamo 15-20 minuta.

Servira se sa prženim kruhom, te juhu možemo ukrasiti sjeckanim peršinom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg