Juha od rakova

Rakove (hlap, rakovica ili jastog) je potrebno očistiti i skuhati ih u slanoj vreloj vodi.

Nakon što se skuhaju odvoji se meso od ljuske.

Kada odvojimo meso lagano ga pirjamo na maslacu, dodamo brašno pa prelijemo vodom ili juhom u kojoj se kuhalo zelenje te kuhamo 15-20 minuta.

Servira se sa prženim kruhom, te juhu možemo ukrasiti sjeckanim peršinom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom