Pastrva s umakom od začina i češnjaka

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Naribajte koricu limuna, iscijedite sok od pola limuna. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

3. Namažite ribu dobivenim umakom te nadjenite ribu umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

4. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom