Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg