Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg