Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

Potražnja mesa, sira, voća i povrća..

0,13 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom