Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom