Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

0,13 eur/kg

Cvjetni med

10,00 eur/kom

Zečije meso

10,00 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L

Špageti

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Ostalo

0,66 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg