Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

M jaja težine 53 - 63 g

Prodaja domaćih jaja

1,80 kn/kom

Crna vina

CABERNET SAUVIGNON 0,75L

45,00 kn/kom

Sadnice

Sadnice batata

2,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija rinfuza

20,00 kn/L

Za razmućivanje

SAMBUNICOL

200,00 kn/kom

Ostalo

Ocat

1,00 kn/L

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,10 kn/kg

Kupine

Kupine 250 g

10,00 kn/kom

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Kava

3 U 1 LEDENA KAVA U PRAHU (ICE COFFEE)

50,00 kn/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

150,00 kn/L

Paprika

Friggitelli papričice

0,10 kn/kg

Jagode

Vrgoračke jagode

35,00 kn/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

15,00 kn/kom

Ovčji sir

Paški sir

220,00 kn/kg