Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom