Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Cvjetni med

10,00 eur/kom

Bijela morska riba

9,29 eur/kg

Sok od rajčice (salsa)

5,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Poklon paketi

15,00 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg

Eko proizvodi

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

14,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Ostalo

9,00 eur/kom

Meso peradi

1,30 eur/kg